Apartmajska hiša se nahaja sredi vasi. Do nje vodi krožna asfaltirana cesta. Zadaj so veliko dvorišče s pogledom na okoliške hribe, letni vrt, skupna kuhinja, zidanica, zunanji tuš.
Hiša ima vse, kar potrebujemo za izvedbo
programa in za sproščeno bivanje.
V hiši je deset apartmajev s po dvema do šestimi posteljami. V bližini so dve trgovini, pekarna, cerkev, bari in restavracije.

Apartmajska hiša
na Pagu

V času naših počitnic v hiši ne bo drugih gostov. Tudi sicer v njej v glavnem gostujejo Slovenci. Lastnik, ki je tudi ribič in gostinec, pravi, da jih je največ iz okolice Škofje Loke. Večina apartmajev ima pogled na morje. V vsakem je kuhinja, ena ali več spalnic, kopalnica, IP TV, wi-fi signal, klimatska naprava. Vsak apartma ima svoj balkon ali teraso. Do najbližje plaže je 200 m.

Predstavitev NOTRANJOSTI

Apartmaji znotraj

jaska05
jaska03

Hiša ima deset apartmajev, ki so razporejeni v treh etažah. Vsak ima svoj vhod in vso osnovno opremo. V vsakem je klima, wi-fi, TV, kuhinja, kopalnica (tuš ali kad) in od 2 do 6 postelj.

jaska04

PREDSTAVITEV ZUNANJOSTI

Apartmaji
zunaj

jaska02

Vsak apartma ima svoj balkon ali teraso. Večina s pogledom proti morju.

V poletnem času so pred apartmaji stoli, mize in stojala za sušenje perila.

jaska06
jaska07
jaska08a

Za hišo je veliko betonirano dvorišče, primerno za različne dejavnosti. Ob robu parcele bo ena od dveh skupnih kuhinj in delno pokrita jedilnica. Poleg bomo postavili še velike senčnike in dodatne mize in klopi. Enkrat tedensko se bo dvorišče spremenilo v plesišče in v kino pod zvezdami.

Predstavitev ZUNANJOSTI

Okolica
hiše

jaska09